Sebészet


Miért érdemes az Árkád Egészségközpont Sebészeti magánrendelőjét felkeresni?

Az Árkád Egészségközpont alapvető törekvése a minőségi, a betegek egyéni igényéhez illeszkedő gyógyító munka. Az Árkád Egészségközpont magánrendelői az Árkád I. és II. Bevásárlóközpont közötti részen, jól megközelíthető helyen, modern környezetben várják a látogatókat. A szolgáltatások előrejegyzéssel, várakozás, orvosi beutaló nélkül vehetők igénybe.

A minőségi gyógyító munka alapja a kiváló szakorvosi háttér. Az Árkád Egészségközpont orvosai nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, követik az orvostudomány és a diagnosztikai eljárások fejlődését.

Amennyiben a járóbeteg rendelésen felállított diagnózis alapján kórházi ellátásra van szükség, az Egészségközpont orvosai intézkednek a megfelelő kórházi elhelyezés ügyében.

A budapesti Árkád Egészségközpont Sebészeti magánrendelőjének szolgáltatásai

  • sebellátás
  • idült hasi panaszok
  • bőrelváltozások sebészeti kezelése
  • benőtt körmök, zsírdaganatok, kásadaganatok, tályogok sebészeti ellátása

Sebészeti kimetszésre időpontot csak telefonon tudunk adni. Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 803 8787-es telefonszámon!

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.