Belgyógyászat


Nem tudja, hogy milyen szakorvoshoz forduljon panaszával?
Keresse fel az Árkád Egészségközpont Belgyógyászat magánrendelését – akár beutaló nélkül is

Az első vizit során a belgyógyász un. fizikális vizsgálatot végez, a beteg általános állapotát méri fel, az így kapott információk alapján meghatározza a további diagnosztikai lépéseket, esetleg egyéb szakorvosokkal való konzíliumra tesz javaslatot.

A belgyógyászat az egész szervezetet érintő betegségek kivizsgálásával és gyógyításával foglalkozik. A belgyógyászat részterületekre szakosodott: a gasztroenterológia a gyomor- és bélrendszeri betegségekkel, a diabetológia a cukorbetegséggel, az endokrinológia a belső elválasztású mirigyekkel, a kardiológia a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel foglalkozik.

A belgyógyászat az általános tünetek kivizsgálása mellett menedzseli a góckutatást és a betegségek komplex kivizsgálását.

A belgyógyászat tudományágban is hangsúlyos szerepet kap az egészségmegőrzés, a megelőzés. Az Árkád Egészségközpont komplex szűrővizsgálatokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Miért érdemes a budapesti Árkád Egészségközpont belgyógyászati magánrendelését választani?

A Belgyógyászati magánrendelőben a szükséges egyéb vizsgálatok helyben, várakozás nélkül elvégezhetők, így a betegség felismerése után meghatározható a terápia. Az így nyert idő sokszor életet menthet.

Egészségközpontunk Budapest jól megközelíthető helyén, modern, barátságos környezetben várja az ügyfeleket az Árkád Bevásárlóközpontban.

Az Árkád Egészségközpont belgyógyászati magánrendelésének szolgáltatásai:
  • állapotfelmérés, általános orvosi vizsgálat
  • EKG vizsgálat
  • laborvizsgálatok
  • ultrahang vizsgálat
  • magas vérnyomás, cukorbetegség, zsíranyagcsere betegség kezelése
  • szűrővizsgálatok
  • életmód tanácsadás

TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.