NYITVATARTÁSI IDŐ

Orvoshoz menni soha nem kellemes dolog. Mi igyekszünk megkönnyíteni az orvosi látogatásokat és rendelkezésre állni az Önnek megfelelő időben.

A még zökkenőmentesebb orvoslátogatás érdekében összegyűjtöttünk néhány pontot, melyet érdemes figyelembe venni.BEJELENTKEZÉS

Igyekszünk az Önnek legmegfelelőbb időpontot biztosítani, de mivel rendeléseink gyorsan betelnek, érdemes hozzánk időben bejelentkezni.


ÉRKEZÉS

Érdemes pár perccel az időpont előtt érkezni, hogy kényelmesen el tudja intézni az első látogatás alkalmával esedékes adminisztrációt.


IDŐPONT VISSZAJELZÉS

Foglalt időpontjáról minden esetben visszajelzést küldünk telefonjára. Amennyiben nem érkezik meg, kérjük jelezze kolléganőinknek!


VIZSGÁLAT

Ezek után nincs más hátra, mint maga a vizsgálat. Kérjük, helyezze magát kényelembe várónkban és legyen a vendégünk egy kávéra. Orvosunk szólítani fogja.NYITVATARTÁSI IDŐ


Hétfő
08:00-20:00
Kedd
08:00-20:00
Szerda
08:00-20:00
Csütörtök
08:00-20:00
Péntek
08:00-20:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

KAPCSOLAT

Foglaljon időpontot

ORVOSÁNÁL

Amennyiben többször járt már nálunk, kérjük válassza ki orvosát és foglaljon nála időpontot! Ha nem ismeri Egészségközpontunkat és orvosainkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben, szívesen segítünk Önnek.Válassza ki orvosát és foglaljon nála időpontot online!


IDŐPONTFOGLALÁS


CÍM

Árkád Egészségközpont
1106 Budapest, Örs vezér tere 25.,
Árkád Bevásárlóközpont., fsz. 048

Megújult környezetben várjuk Önöket, a bevásárlóközpont földszintjén, az Árkád I. és II. között középen, a mozgójárdánál, a Butlers lakberendezési üzlettel szembeni folyosón


EMAIL

info@staging.arkadegeszsegkozpont.hu


TELEFON

+36 70 670 0222


NYITVATARTÁS

Hétfőtől péntekig 7:30-20:00


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.