Neurológia

Dr. Till Erzsébet

Dr. Till Erzsébet

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat 1986-ban szereztem „summa cum laude” minősítéssel. Ezt követően a SOTE Kórélettani Intézet Szollár Lajos professzor által vezetett kutatócsoportjához csatlakoztam, és részt vettem az egyetemi oktatásban.1989-től a mai napig klinikusként dolgozom. Csecsemő- és gyermekgyógyászatból 1991-ben, neurológiából 1999-ben szereztem szakvizsgát, ezenkívül carotis-dopplervizsgálatok végzésére is képesítésem van. Gyermekgyógyászként a MÁV Kórház és a Szent László Kórház Gyermekgyógyászati osztályain dolgoztam. 1991-ben a Heim Pál Kórház Gyermekneurológiai Osztályán kezdtem meg gyermekneurológusi képzésemet. 1997-től 2009-ig felnőtt neurológusként folytattam munkámat a Szent Margit Kórházban. 2009 óta Anglia északi részén, Cumbriában is dolgozom részállásban neurológus konzultánsként. Az angol és magyar egészségügyi rendszerben egyidejűleg dolgozva sok hasznos tapasztalatra és szakmai ismeretre tettem szert, ami segíti gyógyító munkámat.

Tanulmányok, végzettségek

• 1986 Semmelweis Orvostudományi Egyetem-Általános Orvosi Kar
• 1992 Szakvizsga (csecsemő-gyermekgyógyászat)
• 1999 Szakvizsga (neurológia)Szakmai tapasztalatok

• Csecsemő és Gyermekgyógyászat
• Gyermekneurológia
• Felnőtt neurológia
• 12 éve szakmai tapasztalat neurológus konzultánsként az Egyesült KirályságbanNyelvtudás:

Angol, Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.