Optometria

Dr. Kovács Zsigmond Ozsvát

Dr. Kovács Zsigmond Ozsvát

Bemutatkozás

dr. Kovács Zsigmond Ozsvát, optometrista, kontaktológus vagyok.Látszerészeti végzettséggel kezdtem pályafutásomat, majd a SOTE-Egészségtudományi Karán, Optometrista szakirányon végzetem, mellette elvégezetema Pázmány Péter Katolikus Egyetem- Jog-és Álllamtudományi Karát is, innen van a dr. - ielőtagom. Szemészeti szűrésekkel, kontaktológiával, szemüveg írással 2009 óta foglalkozom.Munkám során törekszem arra, hogy a pácienseket minél alaposabban megvizsgáljam,ugyanakkor komfortos légkört teremtsek számukra.

Tanulmányok, végzettségek

  • SOTE- Egészségtudományi kar (Optometrista szakirány)
  • PPKE- Jog és Államtudományi kar
  • Látszerész


Szakmai tapasztalatok

2009 óta végzek szemészeti szűréseket, foglalkozom kontaktológiávalSzakterületek, specializációk

Optometria, kontaktológia, szemészeti szűrésekNyelvtudás:

Angol, Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.