Fül-orr-gégészet

Dr. Balogh Illés Ádám

Dr. Balogh Illés Ádám

Bemutatkozás

Dr. Balogh Illés Ádám 2014 júniusában szerzett általános orvosi diplomát a Semmelweis Egyetemen, 2019 novemberében pedig a fül-orr-gégészeti szakvizsgát szerezte meg ugyancsak a Semmelweis Egyetemen, kiválóan megfelelt minősítéssel.

Tanulmányok, végzettségek

2014 június: Általános orvosi diploma, Semmelweis Egyetem, Cum laude minősítéssel
2019 november: Fül-orr-gégészet szakvizsga, Semmelweis Egyetem, Kiválóan megfelelt minősítésselSzakterületek, specializációk

szakirányú gyermek és felnőtt magánrendelés,
lézergyógyászat,
endoszkópos mikrosebészeti eljárással végzett orr és melléküreg műtétek,
az immunrendszer táplálék kiegészítőkkel történő támogatása, tanácsadásTársasági tagságok

Magyar Orvosi KamaraNyelvtudás:

Angol, Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Igen


AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.