Szülészet-Nőgyógyászat, Terhesgondozás

Dr. Abdul-Khaliq MarziaDr. Abdul-Khaliq Marzia

Bemutatkozás

Dr. Abdul Khaliq Marzia vagyok, tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, nappali tagozaton, ösztöndíjas hallgatóként, magyar nyelvű képzés keretében végeztem. Szülész-nőgyógyász szakorvosi képesítést 2011-ben szereztem meg. 2003 óta a jának munkatársa vagyok, ahol több száz baba megszületésében vettem részt. Londonban, a Szülészeti Klinikán töltöttem két évet. A terhesgondozás során elengedhetetlen egy aktív együttműködésen, kölcsönös bizalmon alapuló orvos-páciens viszony. Számomra a szakmám legörömtelibb pillanatai azok, mikor egy kisbaba világrajövetelekor hozzájárulhatok munkámmal a család öröméhez.

Tanulmányok

2002. Semmelweis Egyetem, általános orvos
2011. szülészet-nőgyógyászat szakvizsga

Beszélt nyelvek

Magyar


AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.