Urológia

Dr. Lengyel István

Dr. Lengyel István

Bemutatkozás

A pályám során elsősorban kórházban dolgoztam, ügyeltem és operáltam, tehát a járóbeteg ellátás felé orientálódtam, így elsősorban prosztata és hólyagdaganatos betegek kezelésében szereztem nagy szakmai tapasztalatot. Behatóan foglalkoztam még a női inkontinenciával és annak operációjával is, sőt az első ilyen jellegű szalagbeültetést Dr. Simon Zsolt barátommal együtt végeztük el az Uzsoki kórház urológiai osztályán. Az engem felkereső betegek majdnem fele női betegekből áll, ami az asszisztensem szerint nem meglepő, hiszen, ahogy ő szokta viccesen mondani „mert kevés nő tud kihozni a sodromból”.

Tanulmányok, végzettségek

• 1979 Semmelweis Orvostudományi Egyetem
• 1983 urológia szakvizsgaSzakterületek, specializációk

• női inkontinencia és annak sebészeti megoldásai
• prosztata és hólyag daganatok
• endoszkópos hólyagdaganat műtétTársasági tagságok

Magyar Orvosi KamaraNyelvtudás:

Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.