Ortopédia

Dr. Laczkó Tibor

Dr. Laczkó Tibor

Bemutatkozás

Több évtizedes speciális szakmai gyakorlat és vezetés az Országos Baleseti Intézetben, hazai és külföldi továbbképzéseken való részvétel és oktatás, új műtéti technikák és eszközök kifejlesztésében részvétel különös tekintettel a csípő és térd betegségeire.

Tanulmányok, végzettségek

  • 1980. Pécsi Orvostudományi Egyetem
  • 1984. Sebészet szakvizsga
  • 1987. Traumatológia szakvizsga
  • 2012. Ortopédia-traumatológia szakvizsga


Szakmai tapasztalatok

Továbbképzések, kongresszusok, egyetemi oktatásban részvétel, hazai és nemzetközi közlemények, könyvrészletek írásaSzakterületek, specializációk

Mozgásszervi betegségek, csípő és térd problémák diagnosztizálása és kezeléseNyelvtudás:

Angol, Magyar

Gyermekeket vizsgál-e?

Nem

AMIT PÁCIENSEINK MONDTAK RÓLUNK


Profi orvos, nagyon kedves asszisztens, szép környezet. Kontrollra is gyorsan kaptam időpontot az online foglalási rendszeren keresztül. Legközelebb is biztosan ide jövök!


B. Zsuzsanna, Budapest


Minden rendben volt a vizsgálat során, kedves volt a recepciós és az asszisztens is. Az orvos pedig igazán szakértőnek bizonyult, hamar megoldást kaptam a problémámra.


M. Alex, Budapest


Nagyszerű hely, a legjobb orvosokat találhattam meg itt. Az asszisztensek mindig minden kérésemre készségesen állnak, eddig nem tapasztaltam olyat, amire ne lett volna megoldás.


K. Ildikó, Budapest


TOVÁBBI HELYSZÍNEINK

Figyelem! Az oldalon olvasható anyagok tájékoztató jellegűek és nem helyettesíthetik az orvosokkal, vagy gyógyszerészekkel való személyes konzultációt és alapos kivizsgálást.